03 september 2014

Yuko in Finland

Hejsan allihopa!

Jag har under dom senaste 2-3 veckorna haft fullt upp och inte hunnit eller haft lust att blogga, I'm so sorry! But I will try to make it up for you. :D

Den 18.8 kom min kära vän Yuko på besök till Finland. Hon bor i Japan och jag bodde hos hennes familj i några veckor då jag var i Japan förra året. Vi planerade redan förra året att hon också skulle besöka mig i Finland och japp, så blev det. Hon var här i två veckor och vi hade otroligt kul tillsammans. Första veckan bodde hon med mig och min familj i Pedersöre och den andra veckan var jag tvungen att flytta till Åbo så hon fick bo med mig i min lägenhet.

Jag är så glad över att hon kom till Finland och att jag fick träffa henne igen. Varje dag var med henne var kul och jag fick även prata japanska med henne och lära mig nya ord och meningar. Första veckan pratade hon mest engelska men andra veckan pratade hon i princip bara japanska med mig. Mycket lärorikt och roligt! 

Förra helgen åkte hon dock hem tillbaka till Japan. Det var sorgligt att behöva säge hejdå åt henne vid flygplatsen men jag vet att vi kommer se varann igen! Jag ska absolut tillbaka till Japan!Ni kommer få veta mer om min nya lägenhet och universitetet i nästa inlägg, so stay tuned!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna! :)